Új jegyző a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal élén

Január elsejétől Pap-Szabó Katalin személyében új jegyző irányítja a helyi közügyeket igazgató Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal munkáját.
Dr. Urin Anna magánéleti okokból az elmúlt év végén nyújtotta be lemondását, így a megüresedő vezetői munkahelyre Toldi Balázs polgármester pályázatot írt ki. A pályázati eljárás eredményeként Pap-Szabó Katalin nyerte el az önkormányzati hivatal vezetését.

Pap-Szabó Katalin jegyző bemutatkozását a cikk folytatásában olvashatják.
 
 
 
 
 
Tisztelettel köszöntöm Hunya Község lakóit!

Pap-Szabó Katalin vagyok, 2019. január elsején Gyomaendrőd Város jegyzőjeként kezdtem meg munkámat, így engedjék meg, hogy röviden bemutassam magam.

Szeghalmon születtem 1978-ban. A középiskola megkezdéséig családommal Körösladányban éltem. Békéscsabán a Tevan Andor Gimnáziumban érettségiztem, majd a Debreceni Egyetemen kezdetem meg felsőfokú tanulmányaimat, ahol Terület-és településfejlesztő geográfus diplomát szereztem 2003-ban. A Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karán 2009-ben vehettem át Igazgatás szervezői oklevelemet.

Az egyetem elvégzését követően a közigazgatásban helyezkedtem el. Első munkahelyem Budapesten, a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézménye a jelenlegi Herman Ottó Intézet volt, ahol titkárság vezetőként dolgoztam. 2006-ban családalapítás miatt visszatértem Békés megyébe. Férjemmel és két gyermekünkkel, azóta is Szeghalmon élünk, ahol családunk nyomdaipari vállalkozást működtet.

Szeghalmon eltöltött évek alatt Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás munkaszervezeténél, majd a munkaszervezeti feladatokat ellátó Szeghalom Város Polgármesteri Hivatalánál, álltam alkalmazásban, ahol előbb igazgatási feladatokat láttam el, majd a munkaszervezet átszervezését követően már munkaszervezet vezetőként végeztem tevékenységet. 2013 novemberében közigazgatási szakvizsgáz tettem. 2015. augusztusában sikeresen pályáztam meg a Bucsai Közös Önkormányzati Hivatal vezetésére kiírt jegyzői pályázatot, melyet követően 2018. december 31. napjáig vezettem a Hivatalt.

Ez év januárjában egy újabb sikeres pályázatot követően a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként állhattam munkába az Önök településén. A település és a hivatal megismerését követően legfontosabb célom, hogy mind a két képesítésemmel megszerezett tapasztalatommal és szaktudásommal a települést szolgáljam. A közigazgatási feladatok precízen, magas színvonalon az ügyfelek elégedettségére, ügyfélbarát módon kerüljenek ellátásra. Ezzel párhuzamosan a településfejlesztéséért végzett munka a rendelkezésre álló lehetőségek maximális kihasználásával valósuljon meg.

Munkám során arra törekszem, hogy szakmailag felkészülten, lelkiismeretesen végezzem munkámat, Gyomaendrőd, Csárdaszállás és Hunya települések által fenntartott közös önkormányzati hivatal dolgozóival együtt a település lakóinak érdekében és megelégedésére.
pap szabo katalin