Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:32
mod_vvisit_counterTegnapi:178
mod_vvisit_counterHeti:210
mod_vvisit_counterHavi:5628
mod_vvisit_counterEddigi:305247

Névnapok:

Ma 2017. május 23., kedd, Dezső napja van. Holnap Eszter és Eliza napja lesz.

Intézkedés az egészséges ivóvíz biztosítására

Ezúton kívánjuk értesíteni a Tisztelt lakosságot arról, hogy a településen szolgáltatott vezetékes víz a 201/2001. (X.25.) Korm. rendelet értelmében nem minősíthető ivóvíznek, ezért az illetékes Népegészségügyi hatóság előírása szerint a közüzemi vízműről szolgáltatott víz emberi fogyasztás céljára, ivásra, ételkészítésre nem használható.

Annak érdekében, hogy minden érintett lakos hozzájuthasson a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízhez, a Kormány „az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges intézkedésekről” szóló, 1379/2012. (IX.20.) Korm. határozatában a Honvédelmi Minisztériumot bízta meg az átmeneti ivóvízellátás megvalósításával, az alábbiak szerint:
- lajtos kocsikkal gondoskodjon az egészséges ivóvíz biztosításáról azokon a településeken, ahol más megoldás nem valósul meg.
- az átmeneti vízellátás kiszállítással történő kiváltásához konténeres víztisztító berendezések gyártását és telepítését készítse elő és végezze el.

 

További információk a folytatásban..

 

 

Az Alföldvíz Zrt. közleménye itt tölthető le!