Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:20
mod_vvisit_counterTegnapi:153
mod_vvisit_counterHeti:1643
mod_vvisit_counterHavi:6926
mod_vvisit_counterEddigi:314823

Névnapok:

Ma 2017. június 25., vasárnap, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Új helyen a gyomaendrődi munkaügyi központ

Erdős Norbert kormánymegbízott, Dr. Nagy Ágnes a megyei kormányhivatal munkaügyi központjának igazgatója, Andó Ágnes a járási hivatal vezetője, Várfi András polgármester és Timárné Buza Ilona a helyi munkaügyi kirendeltség vezetője adta át pénteken délelőtt a munkaügyi kirendeltség új bázisát Gyomaendrődön a Szabadság téri volt Városháza épületében.


 

A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Gyomaendrődi Kirendeltsége Gyomaendrődön a Mirhóháti utcai épületből elköltözött a Gyomaendrődi Járási Hivatal épületébe. 2013. március 1-től a Szabadság tér 1. szám alatti épületben várja az ügyfeleket a munkaügyi kirendeltség. Az átköltözéssel a Gyomaendrődi Járási Hivatal, a szervezetésbe tartozó falugazdász és Okmányiroda mellett most már a munkaügyi kirendeltésg is egy épületben található meg. A gyomaendrődi régi Városháza ezen túl helyet biztosít még a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Gyomaendrődi Tankerületi Igazgatóságának is.

 


Petényi Szilárdné polgármester asszony az ünnepség előtti pillanatokat kihasználta egy kis soron kívüli ügyintézésre is.