Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:249
mod_vvisit_counterTegnapi:297
mod_vvisit_counterHeti:2076
mod_vvisit_counterHavi:4922
mod_vvisit_counterEddigi:320620

Névnapok:

Ma 2017. július 23., vasárnap, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.

Fontos választási információk

 

A Helyi Választási Bizottság által október 4-ére kitűzött időközi polgármester választásának kampánya, a bizottság által elfogadott választási naptár szerint, hivatalosan augusztus 15-én kezdődik.
Természetesen a választási előkészületek már korábban megkezdődtek, így a legfontosabb időpontokat szeretnénk számba venni és érintettekkel megosztani.

 

Augusztus 10-én a Helyi Választási Iroda vezetője (jegyző) állapítja meg a polgármester jelölt állításához szükséges ajánlások számát. A szükséges ajánlások számának megállapításakor a választópolgárok aktuális számához a központi névjegyzéknek a 2015. augusztus 7-i adatait veszi figyelembe.
Augusztus 17-éig az értesítőt a választópolgár értesítési címére, ennek hiányában lakcímére küldi meg a Nemzeti Választási Iroda. A választók az értesítést postán kapják meg.
Szintén augusztus 17-én adhatja át a HVI a jelölő szervezet, illetve a leendő jelölt részére az általa igényelt mennyiségű ajánlóívet.
Augusztus 31-én 16 óráig lehet az egyéni választókerületi jelöltet bejelenteni. Még aznap 16 óra után a helyi választási bizottság elvégzi a bejelentett jelöltek szavazólapi sorrendjének sorsolását is.
Szeptember 18-án 16 óráig lehet a választási bizottságokba a jelölt, illetve a jelölő szervezet által megbízott tagot bejelenteni.
Október 4. a szavazás napja, szavazni reggel 6 órától 19 óráig lehet majd a választópolgár lakcíme szerint szavazókörben.

 

Választópolgároknak szóló információk:

 

Mozgóurna igénylés kérlem a következő helyeken érhetők el:

 

a) Hagyományos papíralapú nyomtatvány: http://www.valasztas.hu/hu/ovi/content/idokozionk/2015/mozgourna_idokozi_onk.pdf

b) on-line kitöltési lehetőség: https://kerelem.valasztas.hu/vareg/OnkormanyzatiValasztasok.xhtml