Pályázati felhívás titkársági ügyintéző munkakör betöltésére

Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal titkársági ügyintéző munkakör betöltésére.

 A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

 

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1.sz. melléklet 27.pont Titkársági feladatkör

Ellátandó feladatok:

Polgármester és jegyző munkájának segítése. Vezetői telefon kezelése, hívások fogadása, üzenetek átvétele. Munkaértekezletek előkészítése, tárgyaló foglalása, ülésre előkészítése, vezetői értekezletekről feljegyzés készítése. Részt vesz a Titkárság ügyviteli-szervezési, titkársági feladatainak folyamatos ellátásában. Kezeli a beérkező e-maileket, faxokat, közreműködik a telefonon történő kapcsolattartásban. Nyilvántartja az önkormányzattal, hivatallal kapcsolatban álló képviselők, társhatóságok, személyek, címét, telefonszámát, azokat folyamatosan frissíti, bővíti. Végzi az érkező posta rendezését; ügyiratok továbbítását, ügyintézésre előkészítését. Közreműködik az önkormányzati tisztségviselők képviselők munkájának segítésében, elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos feladatok, egyéb igazgatási feladatok ellátásban. Közreműködik a reprezentációval összefüggő feladatok megszervezésében, a reprezentációs költség felhasználásával kapcsolatos feladatok ellátásában. Közreműködik a polgármesterhez, jegyzőhöz érkező vendégek fogadásával, a programok időpontjának egyeztetésével, nyomon követésével összefüggő feladatok ellátásában. Közreműködik a polgármester napi programjának megvalósításához szükséges feltételek biztosításában. Feladatai ellátása során együttműködik a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal szervezeti egységeivel, az önkormányzati intézményekkel. Elősegíti a polgármester által kialakított együttműködési rend hatékony működését. Kapcsolatot tart Gyomaendrőd testvérvárosaival. Közreműködik a testvérvárosok közötti programok megszervezésében, lebonyolításában. Kapcsolattartóként közreműködik az Önkormányzati rendezvények megszervezésében. A gépjármű irányítást végző titkársági dolgozóként ellenőrzi a gépjármű futott kilométerét, erről tájékoztatást kér a gépjármű vezetőtől. Ellenőrzi a menetlevél szakszerű és pontos vezetését. Vezeti a hivatali gépjármű használatának nyilvántartását. Külön utasításra részt vesz a hivatalt érintő rendkívüli munkavégzésekben.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Titkársági feladatok ellátása, testületi anyagok kiküldése, jegyzőkönyvvezetés.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal SzMSz-e és Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

Magyar állampolgárság,

Cselekvőképesség,

Büntetlen előélet,

Főiskola, felsőoktatásban szerzett szakképzettség.,

B kategóriás jogosítvány,

Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

6 hónap próbaidő.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

Ügyviteli feladatkörben szerzett tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

Titkársági feladatkörben szerzett tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

ECDL

Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások);

Közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga megléte;

Elvárt kompetenciák:

Kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációs készség,

Önálló feladatellátás,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Fényképes, szakmai önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint;

Iskolai végzettséget igazoló dokumentumotok másolatai;

3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány;

Hozzájáruló nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatokat a pályázati eljárással összefüggésben kezeljék, a bírálatban részvevők megismerjék és véleményezzék.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2018. február 12. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. február 4.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Hoffmanné Szabó Gabriella nyújt, a 66/581-234 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VI/296./2018. , valamint a munkakör megnevezését: Titkársági ügyintéző.

Személyesen: , Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az érvényes pályázatokat a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője bírálja el, a nyertes pályázat kiválasztása Gyomaendrőd Város polgármesterének egyetértésével történik. A munkáltató a pályázat eredménytelenné nyilvánítás jogát fenntartja. A pályázati kiírásnak nem megfelelő (tartalmi és formai követelmény) pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyag visszaküldésre kerül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. február 9.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.gyomaendrod.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. január 19.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.