Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:225
mod_vvisit_counterTegnapi:259
mod_vvisit_counterHeti:484
mod_vvisit_counterHavi:6961
mod_vvisit_counterEddigi:298144

Névnapok:

Ma 2017. április 25., kedd, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Új helyen a gyomaendrődi munkaügyi központ

Erdős Norbert kormánymegbízott, Dr. Nagy Ágnes a megyei kormányhivatal munkaügyi központjának igazgatója, Andó Ágnes a járási hivatal vezetője, Várfi András polgármester és Timárné Buza Ilona a helyi munkaügyi kirendeltség vezetője adta át pénteken délelőtt a munkaügyi kirendeltség új bázisát Gyomaendrődön a Szabadság téri volt Városháza épületében.


 

Tovább olvasom...

 

Hunyán elektronikusan is benyújthatók az adóbevallások

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai Hunya Önkormányzatának is elkészítették az iparűzési adó bevallásához az Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK) programba tölthető elektronikus nyomtatványokat. A nyomtatványokkal kapcsolatos legfontosabb információk a cikk folytatásában olvashatók és tölthetők le az ÁNYK-ba installálható bevallási űrlapok.
 
A Gyomaendrődön már két éve népszerű e-nyomtatványt a helyi vállalkozók Hunyán is igénybe vehetik az iparűzési bevallásaik teljesítéséhez, illetve egyéb az adózással kapcsolatos ügyeik intézésére.
Fontos tudni, hogy a nyomtatványok egy kivételével ügyfélkapun keresztül is beküldhetőek.

 

Tovább olvasom...

 

Hunyán tanácskozott a közös hivatal apparátusa

 Mint az már köztudott, Gyomaendrőd, Hunya és Csárdaszállás önkormányzatai január elseje óta közös önkormányzati hivatalt működtetnek. Február 26-án a hunyai Községházán tartottak összapparátusi értekezletet az elmúlt két hónap tapasztalatairól a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal vezetői és munkatársai.

 

 

Tovább olvasom...