Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:44
mod_vvisit_counterTegnapi:145
mod_vvisit_counterHeti:472
mod_vvisit_counterHavi:7557
mod_vvisit_counterEddigi:315454

Névnapok:

Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.

Új pályázati kiírás kistelepüléseken a dohány kiskereskedelmi koncesszióra

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény összhangban a koncesszióról szóló 1991. évi XVI. törvény és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény rendelkezéseivel, meghatározza a dohánykiskereskedelmijog gyakorlásának koncesszió útján történő átengedésének feltételeit. A dohánytermékek kiskereskedelme Magyarországon 2013. július 1-jét követően kizárólagosan a Magyar Állam hatáskörébe utalt tevékenység, amelynek gyakorlását az állam a fent hivatkozott törvények rendelkezéseinek megfelelően megkötött koncessziós szerződéssel meghatározott időre átengedheti.

 

Tovább olvasom...

 

Pályázati felhívás

A Regionális Hulladékkezelő Kft pályázatot hirdet ügyvezető igazgató munkakör betöltésére.

 

Tovább olvasom...

 

Digitális átállás

A műsorterjesztés és a digitális átállás szabályairól szóló 2007. évi LXXIV. törvény (a továbbiakban: Dtv.) előírásainak, és európai uniós kötelezettségeinknek eleget téve 2012. október végén Magyarországon is elindult a digitális átállás folyamata. Az analóg földfelszíni sugárzás leállítására két ütemben, 2013. július 31-én és 2013. október 31-én kerül sor, és elsődlegesen azt a mintegy 416.000 háztartást érinti, akik kizárólag analóg földfelszíni módon televízióznak. Annak érdekében, hogy az analóg műsorszórás megszűnésének nyomán senki ne maradjon televízió nélkül, a Dtv. 44. § (4) bekezdése, valamint ennek részletszabályait megállapító, a közszolgálati médiaszolgáltatások digitális vételének biztosítása érdekében adható állami támogatás és az azzal összefüggő adatszolgáltatás, adatkezelés rendjéről szóló 4/2013. (I. 18.) NMHH rendelet alapján támogatásban részesíthetőek a leginkább rászoruló háztartások.
A folytatásban további részleteket olvashatnak az átállásról és az ahhoz igénybe vehető támogatásokról.

Tovább olvasom...

 

A magas belvíz miatt átmenetileg tilos a koporsós temetés

Tájékoztatjuk az elhunytak hozzátartozóit, hogy a súlyos belvíz helyzetre tekintettel az Önkormányzati tulajdonban lévő Köztemetőben koporsós földbe temetkezést átmenetileg nem lehet végezni.

A temetkezési feltételekkel kapcsolatban az önkormányzati hivatalban kell érdeklődni.


Kérjük szíves megértésüket!

 

Megújul a családtámogatási ellátásokat folyósító rendszer

 

A Magyar Államkincstárnál új, korszerű, a családtámogatási ellátások folyósítását támogató informatikai rendszer kerül bevezetésre. Az új rendszerre történő átállás 2013. március 22-től várhatóan 2013. április 24-ig tart.

Tovább olvasom...

 

Új helyen a gyomaendrődi munkaügyi központ

Erdős Norbert kormánymegbízott, Dr. Nagy Ágnes a megyei kormányhivatal munkaügyi központjának igazgatója, Andó Ágnes a járási hivatal vezetője, Várfi András polgármester és Timárné Buza Ilona a helyi munkaügyi kirendeltség vezetője adta át pénteken délelőtt a munkaügyi kirendeltség új bázisát Gyomaendrődön a Szabadság téri volt Városháza épületében.


 

Tovább olvasom...

 
További cikkeink...