Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:44
mod_vvisit_counterTegnapi:145
mod_vvisit_counterHeti:472
mod_vvisit_counterHavi:7557
mod_vvisit_counterEddigi:315453

Névnapok:

Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.

Mezőgazdasági termelők által üzemeltetett gépjárművek útdíj mentessége

A 243/2013. (VI. 30.) Korm. rendelet határozza meg a mezőgazdasági termelők által üzemeltetett gépjárművek útdíj fizetése alóli mentesülésének részletes szabályait.

Tovább olvasom...

 

Hagyományőrző kenyérsütés

 

2013. július 11-én (csütörtökön) 10-14 óra között a Békés Megyei IBSEN Kulturális Iroda szervezésében hagyományőrzés céljából KENYÉRSÜTÉS lesz a hunyai FALUKEMENCÉBEN. (Rákóczi út 8.)

A kenyeret az Idősek klub tagjai fogják készíteni.

Tovább olvasom...

 

Kapunyitogató

Kapunyitogató címmel 2013. június 5-én 9 órai kezdettel a Művelődési Házban színes programok várják a gyermekeket. A rendezvény a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Irodája szervezésben kerül megrendezésre. További részletek a folytatásban.

 

 

Tovább olvasom...

 

Családi Nap képekben

Június 8-án verőfényes napsütéses időben került megrendezésre az idei Családi Nap. A nagyon hangulatos és valóban családias hangulatú rendezvényen került sor a helyi elismerések átadására is. A falu legidősebb és legfiatalabb polgárának köszöntését követően a Hunyáért elismerő díjban az Idősek Klubja részesült. A rendezvényre ellátogatók a sportpályán és a művelődési házban is számos szórakoztató program közül válogathattak kedvükre. A Családi Napon készült képek megnézhetők a folytatásban.

 

Tovább olvasom...

 

Infrastuktúrális fejlesztések Békés megyében

Elkészült a kamuti csomópont, egy szakaszon megerősítették és szélesítették a 47-es főutat, a mezőberényi felüljáró építésének pedig éppen a felénél tartanak – számolt be Erdős Norbert országgyűlési képviselő, kormánymegbízott. A felüljáró bekerülési költsége 1, 2 millárd forint.

Tovább olvasom...

 

Intézkedés az egészséges ivóvíz biztosítására

Ezúton kívánjuk értesíteni a Tisztelt lakosságot arról, hogy a településen szolgáltatott vezetékes víz a 201/2001. (X.25.) Korm. rendelet értelmében nem minősíthető ivóvíznek, ezért az illetékes Népegészségügyi hatóság előírása szerint a közüzemi vízműről szolgáltatott víz emberi fogyasztás céljára, ivásra, ételkészítésre nem használható.

Annak érdekében, hogy minden érintett lakos hozzájuthasson a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízhez, a Kormány „az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges intézkedésekről” szóló, 1379/2012. (IX.20.) Korm. határozatában a Honvédelmi Minisztériumot bízta meg az átmeneti ivóvízellátás megvalósításával, az alábbiak szerint:
- lajtos kocsikkal gondoskodjon az egészséges ivóvíz biztosításáról azokon a településeken, ahol más megoldás nem valósul meg.
- az átmeneti vízellátás kiszállítással történő kiváltásához konténeres víztisztító berendezések gyártását és telepítését készítse elő és végezze el.

 

További információk a folytatásban..

 

Tovább olvasom...

 
További cikkeink...