Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:44
mod_vvisit_counterTegnapi:145
mod_vvisit_counterHeti:472
mod_vvisit_counterHavi:7557
mod_vvisit_counterEddigi:315454

Névnapok:

Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.

Év végi felújítási munkák

Az év vége is bővelkedett olyan felújítási munkákban, amelyek községünk fejlődését és szépülését szolgálják. Elkészült a tűzoltó szertár épületének külső homlokzatfelújítási munkái. Megvalósult a Rákóczi út felújítása, amely új aszfaltburkolatot kapott és megerősítették az útpadkát is. A Vörösmarty utca végén pedig mintegy félszáz fa került elültetésre egy új liget és közpark megvalósítása érdekében.

 

Tovább olvasom...

 

Közművelődési konferenciát rendeztek Hunyán

A Nemzeti Művelődési Intézet és Hunya Község Önkormányzata december 11-én "Utak Magyarország újrafelfedezéséért" címmel konferenciát rendezett, melynek témája a helyi társadalmi aktivitás, a helyi közösségek jelentősége, a helyi értékek fontossága volt. A Községháza dísztermében rendezett, és nagyszámú civil érdeklődőt vonzó rendezvényt Petényi Szilárdné polgármester köszönötte. A konferencia moderátora Mátyus Alíz író, falukutató volt. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Závogyán Magdolna NMI főigazgatója, Andó Ágnes a Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője, valamint Varga-Sipos Andrea az NMI Békés Megyei Irodájának munkatársa is.

 

Tovább olvasom...

 

Új kandeláber a Községháza előtt

A Községháza elől a játszótéren kitört kandeláber helyére került a korábban itt állott világítótest. Közbiztonsági okokból és annak érdekében, hogy a település egyik szép épületének számító Községháza este is jól látható legyen egy új kandeláber elhelyezésére került sor.

 

Tovább olvasom...

 

Hirdetmény földhivatalok illetékességi területeinek változásáról

A Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatalához tartozó járási földhivatalok egy részének illetékességi területe a járási rendszerhez történő igazítás eredményeként megváltozik. A további részleteket tartalmazó dokumentum letölthető: itt(pdf)
 

Kialakításra kerültek a szavazókörök a 2014. évi választásokhoz

Az Alaptörvény 2. cikk (3) bekezdése értelmében az országgyűlési képviselők általános választását az előző Országgyűlés megválasztását követő negyedik év április vagy május hónapjában kell megtartani, amelyre legközelebb 2014-ben kerül sor. E cikk (1) bekezdése kimondja továbbá, hogy az országgyűlési képviselőket a választópolgárok általános és egyenlő választójog alapján, közvetlen és titkos szavazással, a választók akaratának szabad kifejezését biztosító választáson, sarkalatos törvényben meghatározott módon választják.

Tovább olvasom...

 

Nyelvtanfolyam

 

HUNYÁN 88 órás INGYENES KEZDŐ NÉMET nyelvtanfolyam indul 24 fő részére TÁMOP pályázat keretében, uniós támogatással a Dover Nyelviskola által.
Kezdés: 1.csoport: augusztus 6-án, 2.csoport: augusztus 13-án
Az órák időpontjai: heti 2x4 óra, kedd, csütörtök: 16.30-19.30
A képzések október végén zárulnak.
A képzés díjának önrésze 1.800 Ft.
Jelentkezni lehet a tudasodajovod.hu oldalon keresztül a regisztráció után.
Közvetlen link: https://eper.hu/eperhir/kepzett/kepzettbejelentkezes.aspx
Jelentkezés: augusztus 2-ig lehetséges!!!
Ahhoz, hogy valaki részt vehessen, regisztrálnia kell a fentebb említett oldalon a hunyai képzésre!
Ha nem tud regisztrálni, hívjon és segítünk! Tel: 20/947-1603

 
További cikkeink...