Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:17
mod_vvisit_counterTegnapi:308
mod_vvisit_counterHeti:813
mod_vvisit_counterHavi:6231
mod_vvisit_counterEddigi:305850

Névnapok:

Ma 2017. május 25., csütörtök, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Nyári diákmunka

Önkormányzatunk az elmúlt évben sikeresen vett részt a Diákmunka programban. Gazdasági főiskolás diákot alkalmaztunk, aki pénzügyi vonalon segítette munkánkat. Ebben az évben is pályáztunk erre a programra. A Gyomaendrődi Munkaügyi Központtal egyeztetve az idén 2 középiskolás diákot alkalmazunk, akik nálunk szerzik első munkatapasztalatukat. Nagyon fontos, hogy a nyári szünetben hasznosan töltsék el szabadidejüket, és rálátásuk legyen a munka világára. Reméljük, jó példát látnak és pozitív véleménnyel távoznak majd tőlünk.

 

 

Szurovec Vince bácsi 90 éves

"90. születésnapja alkalmából ezúton szeretném őszinte, szívből jövő jókívánságaimat kifejezni Hunya Község Önkormányzat Képviselő – Testülete és a magam nevében. Jó egészséget, tartalmas mindennapokat kívánok Önnek és kedves családjának. Ajándékozza az élet nyugalommal, békességgel az év minden napján." Ezekkel a szavakkal köszöntötte otthonában Petényi Szilárdné polgármester asszony Szurovecz Vince bácsit 90-ik születésnapja alkalmából.

 

  

Tovább olvasom...

 

Elindul a víztisztító konténeres vízszolgáltatás

Tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy  
2014. január 27- én, hétfőn a víztisztító konténer átadásra kerül,
így ettől az időponttól a zacskós víz osztása megszűnik.
A konténer helye: Vörösmarty út vége.

 

 

 

Tovább olvasom...

 

Tájékoztató jogszabály változásról

Megváltoztak a termőföldek elidegenítésével, haszonbérletével kapcsolatban érvényes jogszabályok. A változásokról szóló tájékoztató megtekinthető a cikk folytatásában.

Tovább olvasom...

 

Az év utolsó Képviselő-testületi ülése

Önkormányzatunk Képviselő-testülete december 18-án tartotta az év utolsó ülését. Az ülésen többek között a képviselők meghallgatták a hivatásos tűzoltóság beszámolóját, elfogadták a január 1-től érévnyes új hulladékszállítási közszolgáltatási szerződést és megállapították a 2014. évi költségvetés elfogadásáig érvényes átmeneti gazdálkodási szabályait.

 

Tovább olvasom...

 

Év végi felújítási munkák

Az év vége is bővelkedett olyan felújítási munkákban, amelyek községünk fejlődését és szépülését szolgálják. Elkészült a tűzoltó szertár épületének külső homlokzatfelújítási munkái. Megvalósult a Rákóczi út felújítása, amely új aszfaltburkolatot kapott és megerősítették az útpadkát is. A Vörösmarty utca végén pedig mintegy félszáz fa került elültetésre egy új liget és közpark megvalósítása érdekében.

 

Tovább olvasom...

 
További cikkeink...