Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:249
mod_vvisit_counterTegnapi:297
mod_vvisit_counterHeti:2076
mod_vvisit_counterHavi:4922
mod_vvisit_counterEddigi:320620

Névnapok:

Ma 2017. július 23., vasárnap, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.

Kisorsolták a jelöltek szavazólapon elfoglalt helyét

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 160. §-a szerint a szavazólapon a jelöltek, illetve listák a választási bizottság által kisorsolt sorrendben szerepelnek. A törvény rendelkezései szerint a jelöltek a jelölt bejelentésre rendelkezésre álló határidő utolsó napján, 16 órát követően kell a sorrendet megállapítani sorsolással. A Knapcsek Bálint vezette Helyi Választási Bizottság szeptember 8-án 16 óra után kezdődött ülésén dőlt el, hogy a jelöltek a szavazólapon sorrendben melyik helyet foglalják majd el az október 12-i szavazáson.

 

A sorsolási procedúra érdekessége volt, hogy a bizottság elnöke által kisorosolt jelölt, amennyiben jelen volt, maga húzhatott sorszámot, egyébként ezt az elnök tette meg a távol lévő jelölt helyett. A törvény ezzel a szabállyal a jelöltek közötti esélyegyenlőséget igyekszik növelni a korábbi név ÁBC sorrendben szereplés helyett. A hunyai jelöltek névsora itt nézhető meg.

 

II. Hunyáról Elszármazottak Talákozója

Augusztus 16-án került megrendezésre a II. Hunyáról Elszármazottak Találkozója. Az ötévente megrendezésre kerülő ünnepség a délelőti órákban focimeccsekkel és gyermek programokkal kezdődött. A közös ebédet követően a Művelődési Házban folytatódott az ünnepség. Az önkormányzati ciklus lezárultával Hunya Községért kitüntetésben részesült Kiszely Imre alpolgármester és Pintér László önkormányzati képviselő, akik huzamos ideje önzetlenül szolgálják a községet. Részükre az elismertést Petényi Szilárdné polgármeste nyújtotta át. Ezt követően változatos szórakoztató műsor várta a kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.

 

 

Tovább olvasom...

 

Fitneszpark a ligetben

Egy felajánlásban rejlő lehetőséget kihasználva az önkormányzat döntése alapján a hunyai világtalálkozó ünnepségének napjára elkészült az a 11 elemből álló köztéri fitnesz park a ligetben, amely a jövőben a helyi lakosok mozgását, rekreálódását segítheti kortól és nemtől függetlenül. A felajánlás alapján az új és tanusítvánnyal rendelkező köztéri eszközöket az eredeti ár harmadáért sikerült megvásárolni és telepíteni.
 

 

Tovább olvasom...

 

Nyári diákmunka

Önkormányzatunk az elmúlt évben sikeresen vett részt a Diákmunka programban. Gazdasági főiskolás diákot alkalmaztunk, aki pénzügyi vonalon segítette munkánkat. Ebben az évben is pályáztunk erre a programra. A Gyomaendrődi Munkaügyi Központtal egyeztetve az idén 2 középiskolás diákot alkalmazunk, akik nálunk szerzik első munkatapasztalatukat. Nagyon fontos, hogy a nyári szünetben hasznosan töltsék el szabadidejüket, és rálátásuk legyen a munka világára. Reméljük, jó példát látnak és pozitív véleménnyel távoznak majd tőlünk.

 

 

Szurovec Vince bácsi 90 éves

"90. születésnapja alkalmából ezúton szeretném őszinte, szívből jövő jókívánságaimat kifejezni Hunya Község Önkormányzat Képviselő – Testülete és a magam nevében. Jó egészséget, tartalmas mindennapokat kívánok Önnek és kedves családjának. Ajándékozza az élet nyugalommal, békességgel az év minden napján." Ezekkel a szavakkal köszöntötte otthonában Petényi Szilárdné polgármester asszony Szurovecz Vince bácsit 90-ik születésnapja alkalmából.

 

  

Tovább olvasom...

 

Elindul a víztisztító konténeres vízszolgáltatás

Tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy  
2014. január 27- én, hétfőn a víztisztító konténer átadásra kerül,
így ettől az időponttól a zacskós víz osztása megszűnik.
A konténer helye: Vörösmarty út vége.

 

 

 

Tovább olvasom...

 
További cikkeink...