Adóhátralékosok


Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el:
gyehivatal.x3.hu/adoslistahu

BejelentkezésBékési Járások

 

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai:17
mod_vvisit_counterTegnapi:308
mod_vvisit_counterHeti:813
mod_vvisit_counterHavi:6231
mod_vvisit_counterEddigi:305850

Névnapok:

Ma 2017. május 25., csütörtök, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Önkormányzati választás 2014

Reggel 6 órakor a szavazókörök már készen álltak a választópolgárok fogadására. A választáshoz szükséges minden feltétel rendelkezésre áll, így a törvényes időben megkezdődhetett a szavazás.
Hunyán 17,30 óráig a választópolgárok 37,0%-a szavazott

 

 

 

 

Tovább olvasom...

 

Utolsó képviselő-testületi ülés

 Megtartotta utolsó ülését a leköszönő Képviselő-testület. A testület ülését megtisztelte jelenlétével Farkas Zoltán, a megyei közgyűlés leköszönő elnöke, aki a településünkkel kialakított kiváló kapcsolat és együttműködés köszöneteként egy új megye zászlót adományozott az önkormányzatunknak. Az utolsó ülésen többek között beszámolt munkájáról a Szarvasi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, az önkormányzat elhatározta csatlakozását a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszerhez a következő évre is, döntött a Magyarország-Románia határon átnyúló stratégiai programban való részvételről végül áttekintette és értékelte az önkormányzat előző ciklusban végzett munkáját. Az ülés végén Petényi Szilárdné polgármester asszony köszönetet mondott a Képviselő-testületnek és a hivatal vezetőinek a választási ciklusban végzett munkájukhoz.

 

Tovább olvasom...

 

Közfoglalkoztatási kiállítás

Szeptember 8-án rendezték meg a Békéscsabán az idei Közfoglalkoztatási kiállítást. A kiállításon Békés és a szomszédos megyék települései mutatták be a közfoglalkoztatási programjainak eredményeit. A kiállításon egy önálló standon mutatkozott be Hunya Önkormányzatának közfoglalkoztatási programja is.

 

 

Tovább olvasom...

 

Kisorsolták a jelöltek szavazólapon elfoglalt helyét

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 160. §-a szerint a szavazólapon a jelöltek, illetve listák a választási bizottság által kisorsolt sorrendben szerepelnek. A törvény rendelkezései szerint a jelöltek a jelölt bejelentésre rendelkezésre álló határidő utolsó napján, 16 órát követően kell a sorrendet megállapítani sorsolással. A Knapcsek Bálint vezette Helyi Választási Bizottság szeptember 8-án 16 óra után kezdődött ülésén dőlt el, hogy a jelöltek a szavazólapon sorrendben melyik helyet foglalják majd el az október 12-i szavazáson.

 

A sorsolási procedúra érdekessége volt, hogy a bizottság elnöke által kisorosolt jelölt, amennyiben jelen volt, maga húzhatott sorszámot, egyébként ezt az elnök tette meg a távol lévő jelölt helyett. A törvény ezzel a szabállyal a jelöltek közötti esélyegyenlőséget igyekszik növelni a korábbi név ÁBC sorrendben szereplés helyett. A hunyai jelöltek névsora itt nézhető meg.

 

II. Hunyáról Elszármazottak Talákozója

Augusztus 16-án került megrendezésre a II. Hunyáról Elszármazottak Találkozója. Az ötévente megrendezésre kerülő ünnepség a délelőti órákban focimeccsekkel és gyermek programokkal kezdődött. A közös ebédet követően a Művelődési Házban folytatódott az ünnepség. Az önkormányzati ciklus lezárultával Hunya Községért kitüntetésben részesült Kiszely Imre alpolgármester és Pintér László önkormányzati képviselő, akik huzamos ideje önzetlenül szolgálják a községet. Részükre az elismertést Petényi Szilárdné polgármeste nyújtotta át. Ezt követően változatos szórakoztató műsor várta a kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.

 

 

Tovább olvasom...

 

Fitneszpark a ligetben

Egy felajánlásban rejlő lehetőséget kihasználva az önkormányzat döntése alapján a hunyai világtalálkozó ünnepségének napjára elkészült az a 11 elemből álló köztéri fitnesz park a ligetben, amely a jövőben a helyi lakosok mozgását, rekreálódását segítheti kortól és nemtől függetlenül. A felajánlás alapján az új és tanusítvánnyal rendelkező köztéri eszközöket az eredeti ár harmadáért sikerült megvásárolni és telepíteni.
 

 

Tovább olvasom...

 
További cikkeink...