Pályázati felhívás műszaki ügyintéző munkakör betöltésére

Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki ügyintéző munkakör betöltésére.

 A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

I. melléklet 20. Gazdasági és üzemeltetési feladatkör, 32. Település-, terület- és vidékfejlesztési, település-üzemeltetési feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Gyomaendrőd, Csárdaszállás és Hunya közigazgatási területén közreműködik az önkormányzati, hivatali, intézményi beruházások, felújítások előkészítésében, lebonyolításában, ellenőrzésében (pl.: helyszíni bejárások, kapcsolattartás a hatóságokkal, szakmai irányítás, ellenőrzés). Elkészíti a műszaki, településüzemeltetési témájú képviselő-testületi előterjesztéseket, közreműködik a döntések végrehajtásában. Előkészíti a műszaki beruházásokkal kapcsolatos szerződés tervezeteket. Részt vesz a pályázatok készítésében. Önkormányzati beruházások esetén a kivitelezővel, műszaki ellenőrrel kapcsolatot tart, a munkák ellenőrzésében tevékenyen részt vesz a sikeres beruházás lebonyolításának és elszámolásának érdekében. Közreműködik a beszerzési és közbeszerzési eljárások szakszerű lebonyolításában. Közreműködik a településüzemeltetési feladatok ellátásában városüzemeltetési ügyekben helyszíni ellenőrzést folytat, panaszügyekben eljár.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal SzMSz-e és Közszolgálati Szabályzatának a rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, Felsőoktatásban szerzett településüzemeltetési, műszaki, közszolgálati, jogi, építész, építész-, építő-, kertészmérnök szakképzettség VAGY Felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, település-fejlesztési, vidékfejlesztési felsőfokú szakképesítés.,
  • B kategóriás jogosítvány,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • MS Office (irodai alkalmazások) felhasználói szintű ismerete.
  • 3 hónap próbaidő.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Technikum, Magasépítői, Környezetvédelmi, Vízügyi, Vízépítői, Közlekedésépítői, Vasútépítő és –fenntartói, Hídépítő és -fenntartói vagy útépítő és -fenntartói technikusi szakképesítés.,
  • ECDL
  • Közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga megléte;
  • Jogász végzettség.
  • Építőmérnöki végzettség.
  • Műszaki területen szerzett legalább 1 éves tapasztalat.
  • Közbeszerzések, beszerzések lebonyolításában szerzett gyakorlat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Fényképes, szakmai önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint;
  • Iskolai végzettséget, képzettségeket igazoló dokumentumok másolatai
  • Hozzájáruló nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatokat a pályázati eljárással összefüggésben kezeljék, a bírálatban részvevők megismerjék és véleményezzék.
  • 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (Kttv.);

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2018. március 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. február 19.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Hoffmanné Szabó Gabriella nyújt, a 66/581-234 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VI/475/2018. , valamint a munkakör megnevezését: Műszaki ügyintéző.
    vagy
  • Személyesen: Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A munkáltató a pályázat eredménytelenné nyilvánítás jogát fenntartja. A pályázati kiírásnak nem megfelelő (tartalmi és formai követelmény) pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyag visszaküldésre kerül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. február 26.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.gyomaendrod.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. január 26.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.